vineri, 28 octombrie 2011

PAGINA PRINCIPALA



Suntem doi specialisti in tehnici manuale de kinetoterapie si diferite procedee de masaj, occidentale si orientale, cunoastem metode simple si eficiente de armonizare psiho-somatica de care multi oameni au nevoie. Suntem motivati, cu experienta si colaboram pentru a reda si intretine starea de sanatate a acelor concetateni care isi doresc sa traiasca sanatosi, echilibrati si feriti de boli. Ne-am unit fortele fizice si spirituale, experientele acumulate individual, pentru ca acestia sa beneficieze de  o multime de procedee terapeutice, de masaj, de relaxare si exercitii fizice si mentale, unele dintre ele facind parte din tehnicile traditionale ale extremului orient(criteriul de selectie fiind eficienta).

Aproape jumatate dintre cei care se prezinta la medic pentru diferite tulburari somatice, sufera de fapt de tulburari psihice, induse de factori sociali si de mediu din ce in ce mai agresivi, medicatia specifica tulburarilor somatice, neavand valoarea curativa preconizata. Scopul nostru este de a-i convinge, mai ales pe cei sceptici sau lipsiti de speranta, bolnavi ori medici, in toate cazurile in care nu este prea tarziu, ca un ,,gram” de vointa si determinare din partea bolnavului adaugat experientei si eforturilor noastre, pot contribui tot la fel de indubitabil la transformarea dintr-un om bolnav, epuizat sau dependent, intr-un om sanatos si echilibrat, precum se transforma o omida intr-un fluture! Celor care considera ca ,,batem campii” le atragem atentia ca aceeasi energie vitala este implicata in ambele transformari, diferenta constituind-o doar modul in care aceasta se manifesta. Celor care au curajul sa investeasca cel mai pretios capital pe care si-l poate dori un om din partea semenilor, si anume  increderea, le promitem castig dublu, fizic si spiritual. Cat despre ,,omizile” bolnave, care vor apela la noi de nevoie, le spunem doar ca, unul dintre noi, poate fi coconul in care acea omida se poate transforma in fluture! Sa nu se simta cineva ofensat, pentru ca toti ne nastem omizi si speram ca dupa moarte sa devenim fluturi. Pacat ca, prea multi dintre noi, NU REUSESC sa isi termine de tesut propriul cocon ! Te numeri cumva printre ei?!      

Te rog sa ma ierti daca vreun text citit pe acest site te va supara, bulversa sau ofensa cu ceva dar, port numele unui sfant, care si-a pierdut capul acum 2000 de ani, pentru simplul motiv ca spunea numai adevarul! Cum, mentalitatile oamenilor nu s-au schimbat prea mult de atunci, sper ca eu totusi, sa fiu un pic mai norocos!

Am apelat la acest mod direct de abordare, pentru a-i selecta de la inceput pe cei care accepta si isi doresc sa traiasca numai in lumina
adevarului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu